Radioamatöörien road show alkaa Marttilasta

0

MARTTILA. Marttilan kirjasto saa kunnian olla valtakunnallisen Suomen Radioamatööriliiton Road Shown ensimmäinen tapahtumapaikka. Ensi sunnuntaina kello 13–17 kirjastossa järjestettävässä tapahtumassa on mukana myös liiton ensimmäinen Radiolähettiläs, monista kotimaisista elokuvista tuttu näyttelijä, radioamatööri Pertti Koivula, (radioamatöörien kesken ihan vaan OH2BE).

Mukaan toivotaan kaikenikäisiä radioamatööritoiminnasta kiinnostuneita niin läheltä kuin kauempaakin. Nelituntisen tapahtuman aikana asennetaan antenneita, otetaan radioyhteyksiä monella ei tavalla, saadaan opastusta sähkötyksestä ja annetaan myös monenlaisia teknisiä neuvoja. Radioamatöörihenki Ham Spiritkin tulee tutuksi. Tarjolla on myös kahvia, mehua ja pullaa.

Suomen Radioamatööriliiton Road Show Marttilan kirjastossa sunnuntaina 23.11. klo 13–17.