Taru Hockey säilytti paikkansa sarjan kärjessä

0
Taru Hockeyn maalivahti Joni Lahti onnistui lauantain pelissä mainiosti, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Kuva: Markku Pönni
Taru Hockeyn maalivahti Joni Lahti onnistui lauantain pelissä mainiosti, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Kuva: Markku Pönni
Taru Hockeyn maalivahti Joni Lahti onnistui lauantain pelissä mainiosti, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana. Kuva: Markku Pönni

FORSSA, TARVASJOKI. Hirvilauma ei taipunut, vaikka Liekeillä oli lauantaina kova yritys päällä. Ottelun isäntäjoukkue Liekit lähti hakemaan revanssia viikon takaisesta karvaasta tappiosta Tarvasjoella. Ottelun ensimmäinen erä oli hirvilaumalle poikkeuksellisen hankala, ja vierasjoukkue oli avauserässä vähintäänkin alakynnessä.

Ensimmäisessä erän tuomarilinja yllätti vierasjoukkueen täysin. Vierasjoukkueen pelaajat kuluttivat jäähypenkkiä yhteensä lähes 20 minuutin ajan. Ilman huikeasti torjunutta ja ottelun parhaimmaksi pelaajaksi nimettyä veräjänvahti Joni Lahtea, olisivat lukemat voineet olla paljon karummat.

Toisessa erässä varsin runsaslukuiselle yleisölle tarjottiin jääkiekkoviihteen lähes kaikki puolet. Kotijoukkue yritti fyysisyydellä ja rumilla tempuilla horjuttaa Taru Hockeyn peliä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Hirvilauma iski erän loppupuolella osumat 1–3:een Timo Hurskaisen ja Miikka Laukkasen osumilla.

Seuraavaksi Taru Hockey kohtaa Urjalan Sisukiekon kotihallissaan Tarvasjoella. Ottelu alkaa lauantaina 22.11. kello 16.

Lue lisää 21.11.2014 lehdestä