Autoilija sai hauleja tuulilasiinsa Oripäässä

0

ORIPÄÄ. Auralaisen Osmo Vaitisen Tampereen matka sai maanantaina puolenpäivän jälkeen outoa maustetta Oripäässä, kun auton tuulilasiin ropsahti tien vasemmalta puolelta kymmenkunta haulia.

–Ajoimme vaimon kanssa kantatietä Tampereelle päin, kun noin kolme kilometriä ennen Oripäätä kuulimme kovan pamauksen ja heti sen jälkeen tuulilasiin ilmestyi runsaasti pienten kivien iskemiä muistuttavia jälkiä, Vaitinen kertoo.

Hän teki asiasta ilmoituksen hätäkeskukseen, jossa myös arvioitiin jälkien olevan peräisin haulikonlaukauksesta. Hätäkeskus ei kuitenkaan nähnyt aiheelliseksi lähettää poliisipartiota paikalle, koska ampujan tavoittaminen arvioitiin jokseenkin mahdottomaksi.

–Olisihan tuo ampuja mukava tavata, jotta  voimme keskustella tuulilasivakuutuksen omavastuuosuuden maksajasta, Vaitinen toteaa.

Vaikka valtaosa jäljistä tuli kuljettajan puolelle tuulilasia, ne eivät estäneet ajon jatkamista.Matka oli muutenkin tapahtumarikas, sillä vähän ennen Virttaan varalaskupaikkaa tien yli juoksi suuri villisika. Törmäykseltä kuitenkin vältyttiin.