Jalankulkija menehtyi kantatien kolarissa

0

PÖYTYÄ/Lankkinen. Jalankulkija menehtyi myöhään perjantai-illalla Pöytyällä sattuneessa onnettomuudessa. Keski-ikäinen pöytyäläisnainen oli ylittämässä kantatietä Kuovintien kohdalla, kun Huittisten suunnasta tullut henkilöauto törmäsi häneen. Törmäyksen jälkeen nainen lennähti ajorajalle ja menehtyi välittömästi.
Tapahtumapaikalla ei ole katuvalaistusta, eikä tummiin vaatteisiin pukeutuneella naisella ilmeisesti ollut heijastimia. Kantatiellä oli tapahtumahetkellä muutakin liikennettä ja autoja kulki molempiin suuntiin, joten autoilijat käyttivät lähivaloja.
Naiseen törmännyt pöytyäläinen nuorimies kertoi, ettei nähnyt naista. Miehellä oli kyydissään myös muita matkustajia.
Onnettomuuden esitutkinta on kesken ja tapahtuman todistajia tullaan kuulustelemaan. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.
Poliisin lisäksi liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.