Kosken Kaiku kakkosena joulutauolle

0

KOSKI. Kosken Kaiun pöytätenniksen ykkösdivisioonajoukkue lähtee lyhyelle joulutauolle sarjan kakkosena. Syksyn viimeisessä turnauksessa Helsingissä koskelaiset voittivat helsinkiläisen MBF:n lukemin 6–0 ja Hangon 6–3. Sen sijaan vantaalainen TIP-70 oli kaikulaisia parempi lukemin 6–3.

Divisioonan kaksi parasta joukkuetta etenee kevään mestaruussarjakarsintoihin. Ennen kevätkierrosta sarjatilanne on mukavan kihara, sillä neljä joukkuetta on taulukossa pisteen sisällä.

Koskelaisten ykkösnyrkki lauantaina oli tuttuun tapaan Riku Autio, joka voitti kaikki ottelunsa. Riku hävisi koko syksyn aikana vain yhden ottelun. Kovin pitkää joulutaukoa pelaajat eivät saa, sillä sarja jatkuu jo 17. tammikuuta Koskella. Viikkoa tätä ennen liikuntahallilla pelataan Kosken Malja GP, jonne tuttuun tapaan odotetaan koko maan pöytätenniskärkeä.