Liedon Lämpö haluaa lämmittää tarvasjokelaistenkin tupia

0

TARVASJOKI. Liedon Lämpö Oy kartoittaa tarvasjokelaisten kiinnostusta kaukolämpöön. Mikäli kiinnostusta on riittävästi, Liedon Lämpö tuo kaukolämmön Tarvasjoelle.

Lämpöyhtiö järjestää Tarvasjoen pientaloasukkaille ja kiinteistöjen omistajille tiedotus- ja keskustelutilaisuuden ensi viikon tiistaina Tarvashovissa. Tilaisuudessa kerätään kiinnostuneiden kiinteistöjen osoite- sekä öljyn- tai sähkönkulutustietoja.

–Piirrämme tietojen pohjalta kartan, jonka avulla voimme suunnitella mahdollisia putkireittejä ja laskea niiden kustannus- ja kannattavuuslaskelmia eri energian myyntihintatasoilla. Tässä vaiheessa emme kerää sitovia sopimuksia, vaan ainoastaan alustavaa kiinnostusta kaukolämpöä kohtaan, Liedon Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Jarimo Roivas kertoo.

Kiinnostuksestaan voi kertoa myös sähköpostitse.

Kaukolämpötilaisuus tiistaina 16.12. klo 17.30 Tarvashovin ruokalatilassa.