Lieto kumosi Tarvashovin lisäavustuksen

0
Tarvashovi on käymisvaiheessa. Lieto ei ole ollut valmis avustamaan Tarvashovia. Kuva: Asko Virtanen
Tarvashovi on käymisvaiheessa. Lieto ei ole ollut valmis avustamaan Tarvashovia. Kuva: Asko Virtanen
Tarvashovi on käymisvaiheessa. Lieto ei ole ollut valmis avustamaan Tarvashovia. Kuva: Asko Virtanen

LIETO, TARVASJOKI. Lieto ei pane täytäntöön Tarvasjoen kunnanvaltuustoon tekemää päätöstä Tarvashovin lisäavustuksesta. Tarvasjoen kunnanvaltuusto päätti myöntää Tarvashoville 15000 euroa liikuntasalin ilmanvaihdon pikakorjauksiin sekä määrittelemättömän summan lämmitys- ja palkkakustannuksiin. Liedon kunnanhallitus totesi, ettei päätöstä laiteta täytäntöön.

Tarvashovin toiminta pyörinee vuoden loppuun, vaikka lisäavustus lämmitys- ja palkkakustannuksiin jääkin saamatta. Nuortentalo Tarvashovi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Saarnivaaran ja toimitusjohtaja Miikka Saarisen mukaan palkkoja ei varsinaisesti ole maksamatta. Sen sijaan laskuja on jäänyt maksamatta.

–Budjetti oli alunperinkin alijäämäinen ja se näkyy nyt, Saarnivaara toteaa.

Saarnivaara kuitenkin uskoo, että rahoitus saadaan vuoden viimeisiksi viikoiksi järjestymään.

Miikka Saarinen on irtisanoutunut toimitusjohtajan tehtävästä ja hänen viimeinen työpäivänsä on 12. joulukuuta. Saarinen siirtyy toisiin tehtäviin. Saarnivaaran mukaan Tarvashovi ei tässä vaiheessa lähde hakemaan uutta toimitusjohtajaa.

Lue lisää 5.12.2014 lehdestä