Someron rautakauppa osuuskaupalta koskelaisomistukseen

0

KOSKI, SOMERO. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on myynyt Someron rautakaupan liiketoiminnan koskelaiselle Rautanet Koski Oy:lle. Liiketoiminta siirtyy Rautanet Koski Oy:n nimiin tammikuun alusta lukien. Rautanet Koski Oy tulee toimimaan nykyisissä S-Raudan tiloissa, SSO:n vuokralaisena.
SSO:n S-Raudassa työskentelee kuusi henkilöä ja he jatkavat Rautanet Koski Oy:n palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n maatalouskaupan liiketoiminta jatkuu edelleen Somerolla  SSO:n vetämänä.
Rautanet Koski Oy on rauta- ja maatalouskauppaan erikoistunut koskelainen yritys, jonka rautakaupan valikoimasta löytyvät tarvikkeet perusrakentamisesta sisustamiseen.
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lla on liiketoimintakaupan jälkeen rautakaupan toimintoja viidessä S-Rauta –myymälässä: Karkkilassa, Kemiössä, Nummelassa, Perniössä ja Suomusjärvellä sekä Kodin Terra Salossa.