Taru Hockey maistoi omaa lääkettään

0
Vierasottelussa Turussa Taru Hockeyn jälki oli vielä tehokasta. Kuva: Markku Pönni
Vierasottelussa Turussa Taru Hockeyn jälki oli vielä tehokasta. Kuva: Markku Pönni
Vierasottelussa Turussa Taru Hockeyn jälki oli vielä tehokasta. Kuva: Markku Pönni

TURKU, TARVASJOKI. Kulunut viikko tarjosi Taru Hockeylle ääripäät urheilun maailmasta. Lauantaina lohkesi suurinumeroinen voitto turkulaisen Mean Machinen vieraana, kun taas keskiviikon kotiottelu oli karvas pala purtavaksi.

Turkuun Taru Hockey lähti sarjakärjessä ja melkoisessa voittoputkessa. Ottelun alku oli jälkikäteen katsottuna oireilua tulevasta, sillä ensimmäinen erä tasattiin numeroihin 2–2. Toisessa erässä vierasjoukkue jätti sarjan häntäpäässä majailevan joukkueen kyydistä ja lasketteli helppoon 3–13 voittoon.

Keskiviikkona Tiileri-areenalle saapui vastaan turkulainen K-67. Saattaa olla, että hirvilauman voittoputki oli luonut joukkueeseen liiallisen hyvänolon tunteen, sillä tällä kertaa isännät olivat reilusti vastustajaa heikompia. Ottelun lopputulokseksi merkattiin melko karut 2–7 loppunumerot.

Taru Hockey saa mahdollisuuden kirkastaa kotiyleisön edessä tahriintunutta kilpeään ensi maanantaina, jolloin Hirvilauma matkustaa Turun Kisa-Veikkojen vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan 13.12 jolloin aluesarjan viimeisessä ottelussa vastaan luistelee raisiolainen RNK.

Lue lisää 5.12.2014 lehdestä