Taru Hockey tasasi pisteet Turussa

0
Painostuksesta huolimatta Taru Hockey joutui tyytymään tasapeliin. Kuva: Markku Pönni
Painostuksesta huolimatta Taru Hockey joutui tyytymään tasapeliin. Kuva: Markku Pönni
Painostuksesta huolimatta Taru Hockey joutui tyytymään tasapeliin. Kuva: Markku Pönni

TURKU. Taru Hockeyn kolmannen divisioonan alkusarjan toiseksi viimeisessä ottelussa vastaan asettui Turun Kisa-Veikot. Turussa pelattu ottelu tarjosi katsojille tiukkaa vääntöä, hyvää maalivahtipeliä sekä runsaasti erikoistilanteita. Suurista jäähymääristä huolimatta, ottelu päättyi pistejakoon 1–1.

Taru Hockeyn jähmeät otteet saivat näin jatkoa jo toisessa perättäisessä ottelussa, sillä muutoin työteliään joukkueen maalinteko on ollut tehokasta.

Taru Hockeyn viimeinen kotiottelu on ensi lauantaina 13.12, jolloin vastaan luistelee raisiolainen RNK-team. Ottelu alkaa kello 16. Kotijoukkue on luvannut joulun kunniaksi arpoa kylpylälahjakortteja lipun lunastaneiden kesken.

Lue lisää 12.12.2014 lehdestä