Jarkko Putkonen nyrkkeilee Alahärmässä

0

KOSKI, SALO/Halikko. Koskelaissyntyinen nyrkkeilijä Jarkko Putkonen, 30, nousee kehään lauantai-iltana Härmä Boxing Night -ammattinyrkkeilyillassa Alahärmässä.
Sotilaspoliisi Putkosella on puhdas lista ammattilaiskehissä. Hän on voittanut kaikki kymmenen otteluaan, joista kuusi ennen täyttä aikaa.
Välisarjan ottelussa Alahärmän Powerparkissa vastakkaiseen kehäkulmaan astelee latvialainen Gvido ”Samurai” Seilis, 23. Seilisin tilillä on viisi ottelua, joista kolme hän on voittanut, yhden hävinnyt ja yksi on päättynyt ratkaisemattomaan.
Putkonen otteli ammattilaisdebyyttinsä juuri Etelä-Pohjamaalla, Seinäjoella toukokuussa 2011, jolloin bulgarialainen Kristian Dochev koki selvän pistetappion. Putkonen kävi edellisen ottelunsa elokuun puolivälissä Savonlinnassa, jossa häviävänä osapuolena oli toinen bulgaari, Radoslav Mitev.