Koululaiset palaavat Tarvashoviin remontin valmistuttua

0

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen koululaiset palaavat Tarvashoviin näillä näkymin tammikuun loppupuolella. Tarvashovin salissa on tehty korjauksia sisäilman parantamiseksi, mutta ne eivät ennättäneet valmistua uuden lukukauden alkuun mennessä.

Rehtori Janne Ahlqvist kertoo, että koululaiset alkavat käyttää Tarvashovin liikuntasalia aikaisintaan korjausten valmistuttua.

Nuortentalo Tarvashovi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Saarnivaaran mukaan salin ilmanvaihdon kunnostuksen pitäisi tulla ensi viikolla valmiiksi.

–Ilmastointikanavat on nyt nuohottu ja desinfioitu, Saarnivaara kertoo.

Vuodenvaihde ei toistaiseksi ole selkiyttänyt Tarvashovin tilannetta, mutta toiminta on käynnistymässä normaalisti ensi viikolla. Vesijumpparyhmiä pidetään entiseen tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin, yleisöuintivuorot ovat tiistaisin ja torstaisin. Koululaisuinteja pyöritetään ostopalveluna.