Oripäässä puhutaan susista

0

ORIPÄÄ. Oripään Suojalassa puhutaan susista perjantai-iltana 23. tammikuuta.
Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa suden ulkomuototunnistuksesta, koirasusista, susipolitiikasta ja Perhon susioikeudenkäynnistä. Puhumassa ovat muun muassa tutkija Kaarlo Nygren, museojohtaja Eirik Granqvist, kansalaisaktivisti Magnus Hagelstam ja freelance-journalisti Johanna Heikkilä. Oripään ja Pöytyän metsästysseurojen terveiset tuo Mika Raatikainen. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja kysymyksille.
Pihasusiseminaarin järjestävät Oripään metsästysseura, Pöytyän Yläpään metsästysyhdistys ja Taajamasusi ry, joka ottaa vastaan ennakkoilmoittautumisia sähköpostitse. Suojalaan mahtuu enintään 170 ihmistä. Ensisijalla ovat lähiseudun asukkaat. Tilaisuus alkaa perjantaina 23.1. klo 18.