Outi Niiniahosta tulossa Kosken vt. kirkkoherra

0

LIETO/Tarvasjoki, KOSKI. Outi Niiniaho on siirtymässä tuomiokapitulin virkamääräyksellä Tarvasjoelta Kosken vt. kirkkoherraksi. Tuomiokapitulin tiistaina antama määräys on ehdollinen, sillä Liedon kirkkoneuvostolta odotetaan vielä lausuntoa asiasta. Tänään torstaina valittava kirkkoneuvosto kokoontuu ensi viikon torstaina.
Mikäli Liedon seurakunta ei asetu poikkiteloin, Niiniaho siirtyy Koskelle helmikuun alusta. Kosken vt. kirkkoherran pesti on ainakin vuoden mittainen. Niiniahon korvaajaksi kaavaillaan Liedon seurakuntapastori Outi Tukia-Takalaa.
Tänään ensimmäistä kertaa kokoontuvalla Liedon seurakunnan uudella kirkkovaltuustolla on päätettävänään kirkkoneuvoston kokoonpanon lisäksi Tarvasjoen kappeliseurakunnan perustaminen ja kappelineuvoston jäsenten valitseminen.
Niiniahon siirrosta Kosken vt. kirkkoherraksi kertoi ensimmäisenä Turun Tienoo.