Tarvasjoen kirjasto kiinni keväällä – tilalle tulossa kirjastoauto

0
Kas tässä kirjastoauton uutuusvalikoimaa, esittelevät kirjastovirkailija Jaani Aalto ja kirjastotoimenjohtaja Päivi Kettula.
Kas tässä kirjastoauton uutuusvalikoimaa, esittelevät kirjastovirkailija Jaani Aalto ja kirjastotoimenjohtaja Päivi Kettula.
Kas tässä kirjastoauton uutuusvalikoimaa, esittelevät kirjastovirkailija Jaani Aalto ja kirjastotoimenjohtaja Päivi Kettula.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjokelaisten kirjastojärjestelyt muuttuvat näillä näkymin jo ennen kesää. Kaikilta osin Tarvasjoen kirjastopalvelut eivät heikkene, sillä vaikka kirjastoauto korvaa oman kirjaston, koulukirjastotoimintaan suunnitellaan lisää resursseja.

Liedon kirjastotoimenjohtaja Päivi Kettula pahoittelee sitä, että suuri osa tulossa olevista muutoksista on vielä kesken, joten esimerkiksi sitä, missä vaiheessa uusi koulukirjastotoiminta alkaa ja milloin nykyinen kirjasto sulkee ovensa, ei vielä tiedetä.

Kirjastoauton aikataulutkin ovat Tarvasjoen kohdalta vielä kehittelyasteella. Soviteltavaa riittää, sillä autoja ja kirjastoauton kuljettajia on vain yksi. Kettula katsoo kuitenkin, että Tarvasjoelle tarvitaan yksi vähintään tunnin mittainen ilta-aikainen pysäkki sekä sen lisäksi lyhyempi päiväpysäkki.

Lue lisää 23.01.2015 lehdestä