Ehdokkaat jumppasivat itsensä vaalikamppailukuntoon

0
Keskustan Pekka Myllymäki (keskellä) laittoi ehdokkaat kemppijumppaamaan. Paimion sivutaivutus -liikettä tekemässä Mauri Ikonen (kesk.), Pentti Kallio (vas.) ja Ilpo Haalisto (ps.). Kuva: Kiti Salonen
Keskustan Pekka Myllymäki (keskellä) laittoi ehdokkaat kemppijumppaamaan. Paimion sivutaivutus -liikettä tekemässä Mauri Ikonen (kesk.), Pentti Kallio (vas.) ja Ilpo Haalisto (ps.).  Kuva: Kiti Salonen
Keskustan Pekka Myllymäki (keskellä) laittoi ehdokkaat kemppijumppaamaan. Paimion sivutaivutus -liikettä tekemässä Mauri Ikonen (kesk.), Pentti Kallio (vas.) ja Ilpo Haalisto (ps.). Kuva: Kiti Salonen

ORIPÄÄ. Toistakymmentä eduskuntavaaliehdokasta kampanjoi ystävänpäivänä Oripään Kangastuvalla. Ehdokkailla on edessä tiukka kahden kuukauden rupeama, joka vaatii hyvää kuntoa ja kahvin sietokykyä. Kokeneemmat ehdokkaat tietävät, että varmin tie vaalimenestykseen on kiertää ahkerasti maakuntaa. Kansalaisia on kuunneltava herkällä korvalla ja oma viesti on tuotava selkeästi esiin.

Kansanedustajaehdokas Pekka Myllymäki (kesk) haastoi kollegansa jumppaamaan loimaalaisia valakyykkyjä, somerolaisia lapamuljauksia ja turkulaisia olankohautuksia.

Keskustapuolueen vaalislogan Suomi kuntoon sopii myös terveysvinkiksi ehdokkaille.

–Hyvää kuntoa vaaditaan, sillä yöunet ovat vähentyneet kampanjan edetessä, eduskuntaan ensimmäistä kerta ehdolla oleva oripääläinen Heikki Mäkinen (kesk) tunnusti.

Kiti Salonen

Lue lisää 17.02.2015 lehdestä