Emmi Lovénin unelma omasta levystä toteutuu

0
On kiinnostavaa nähdä, löytyykö tilaa tällaiselle musiikille, kun on niin paljon sellaista ”kertakäyttömusaa”, Emmi Lovén pohtii. Kuva: Marika Koliseva
On kiinnostavaa nähdä, löytyykö tilaa tällaiselle musiikille, kun on niin paljon sellaista ”kertakäyttömusaa”, Emmi Lovén pohtii. Kuva: Marika Koliseva
On kiinnostavaa nähdä, löytyykö tilaa tällaiselle musiikille, kun on niin paljon sellaista ”kertakäyttömusaa”, Emmi Lovén pohtii. Kuva: Marika Koliseva

ORIPÄÄ. Oripääläinen Emmi Lovén on haaveillut pienestä pitäen omasta levystä – ja nyt naisen haave on toteutumassa yhdessä turkulaisen säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja George Sonatan kanssa. Kaksikko julkaisee kolmessa osassa Lapset huomisen -albumin, jonka ensimmäinen, neljä kappaletta sisältävä osa on nyt julkaistu.

Albumi tarjoilee haikeaa ja tunnelmallista laulelmamusiikkia. Konsertteihin ja teattereiden näyttämöille luodut kappaleet ovat jokainen tarina elävästä elämästä. Lapset huomisen -albumi on kuin näyttämönä kahdelletoista roolille, jotka Emmi Lovén esittää.

Ensimmäinen, neljä kappaletta sisältävä osa on jo ostettavissa latausportaalista. Tavanomaisesta poiketen levyn taustalta ei löydy lainkaan levy-yhtiötä vaan George Sonata julkaisee musiikkiaan omassa portaalissaan vastaiskuna lyhytjänteisille levymarkkinoille, mikä sopii Lovénille.

Lisää tietoa projektista ja latausportaalin löydät sivuilta www.georgesonata.fi. Projektin etenemistä pääsee seuraamaan myös osoitteessa www.emmiloven.fi.

Lue lisää 20.02.2015 lehdestä