Hirvilauma varmisti paikkansa nousukarsinnoissa

0
Taru Hockey heräsi tositoimiin ottelun toisessa erässä ja kaatoi Kankaanpään Jääkarhut lopulta lukemin 4–2. Kuva: Markku Pönni.
Taru Hockey heräsi tositoimiin ottelun toisessa erässä ja kaatoi Kankaanpään Jääkarhut lopulta lukemin 4–2. Kuva: Markku Pönni.
Taru Hockey heräsi tositoimiin ottelun toisessa erässä ja kaatoi Kankaanpään Jääkarhut lopulta lukemin 4–2. Kuva: Markku Pönni.

TARVASJOKI. Lauantaina käytiin kuuma ja melko fyysinen taisto Taru Hockeyn ja vieraaksi saapuneen Kankaanpään Jääkarhujen välillä. Ottelussa oli kotijoukkueen panoksena varmistaa paikka 2. divisioonan nousukarsintoihin ennen runkosarjan viimeistä kierrosta. Kotijoukkue ei halunnut jättää mitään onnettaren varaan, ja peli päättyikin isäntien 4–2 voittoon.

Ensimmäinen erä oli tasaista ja jopa yllättävän puolustusvoittoista alasarjan otteluksi. Maalien edustoilla ei ollut juurikaan tilaa, sillä molemmissa päissä suojeltiin omaa aluetta välillä kiivaastikin.

Toisessa erässä Taru Hockey puki työhaalarit ylleen ja alkoi todenteolla pelaamaan. Erän alku oli jälleen suhteellisen tasaista, mutta kuin varkain Timo Hurskainen onnistui viemään isännät johtoon. Sairastuvalta palannut Hurskainen esiintyi ottelussa vahvasti, ja hän on tärkeä tekijä kevään kokoonpanossa.

Lue lisää 24.02.2015 lehdestä