Korpiahon mailla ajetaan rallisprinttiä

0

MARTTILA. Autourheilun juhlaa vietetään sunnuntaina Marttilassa, jossa ajetaan Salon Urheiluautoilijoiden nykyhistorian ensimmäinen rallisprint-kisa Erkka Korpiahon mailleen rakentamalla radalla.

RR-legenda Korpiaho on ajanut traktorilla miljoonia litroja vettä 3,2 kilometrin mittaiselle radalle, jolle jäädytyksen lisäksi on tehty pieniä maansiirtotöitä. Kyse ei ole mistään peltoautopyörityksestä, vaan kunnollisesta nopeasta tiestä.

Rallisprintin kilpailukeskuksena toimii Korpiahon moottoripyöräliike ja maatila.

Rallisprint on värikäs ja nopeatempoinen laji, jossa kalustokin on hyvin värikästä. Kilpailu on saanut lähtöluetteloon 75 kuljettajaa, mikä on nykytilanteessa jopa erinomainen määrä. Nimekkäämpää kaartia edustavat takavuosien SM-tason ralliautoilija Sakari Vierimaa ja rallisprintin kuusinkertainen Suomenmestari Tomi Hallia.

Ensimmäinen startti on sunnuntaina 22.2. klo 11. Kilpailupaikan osoite on Niittysuontie 39, Marttila.