Liedon kirkkoherraehdokkaat paneelikeskustelussa sunnuntaina

0

LIETO. Liedossa järjestetään kirkkoherranvaalin paneelikeskustelu sunnuntai-iltana. Keskustelemassa ovat kaikki viisi kirkkoherran virkaan hakenutta ehdokasta: Sauvo-Karunan seurakunnan kirkkoherra Kalle Elonheimo, arkkipiispan erityisavustaja Risto Leppänen, Turun Martinseurakunnan kirkkoherra Tuomo Norvasuo, pastori Mertsi Saarela ja Liedon seurakunnan kappalainen Pauliina Uhinki-Suominen.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä sekä tilaisuuden päätteeksi rupatella kahvin äärellä. Paneelikeskustelun vetää Liedon vt. kirkkoherra Lasse Vahtola, jonka Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on asettanut Liedon kirkkoherranvaalin valmistelijaksi.

Kirkkoherranvaalin paneelikeskustelu sunnuntaina 15.2. klo 18 Liedon seurakuntatalolla osoitteessa Kirkkotie 15.