Maakuntajohtaja pitää päiväkirjaa netissä

0

VARSINAIS-SUOMI. Varsinais-Suomen tuore maakuntajohtaja Kari Häkämies ei ole pelkästään virkamies ja kokenut poliitikko, vaan myös kirjailija ja bloginpitäjä. Häkämies on julkaissut neljä rikosromaania. Seuraava kirja tulee tänä vuonna ja se sijoittuu Varsinais-Suomeen.
Varsinais-Suomen liiton verkkosivuilla www.varsinais-suomi.fi voi lukea Häkämiehen ajatuksia ”Maakuntajohtajan päiväkirjassa”, jossa hän kertoo työstään sekä maakunnan ajankohtaisista aiheista päiväkirjan muodossa. Tarkoituksena on, että uusi kirjoitus syntyy joka viikko.
–Koetan ilmaista itseäni vapaamuotoisesti ja vältellä meille virkamiehille tyypillistä uuvuttavaa kirjoitustyyliä. Kannanottoni ovat yksityisiä, toki niiden tulee mahtua Varsinais-Suomen liiton suureen kuvaan, Häkämies kuvailee kolumniaan.

Maakuntajohtaja toivoo kirjoituksistaan myös palautetta.