Pöytyän Hoiva Esperin omistukseen

0

PÖYTYÄ. Pöytyän Hoiva Oy on myynyt koko osakekantansa valtakunnalliselle hoiva-alan toimijalle Esperi Care Oy:lle. Esperille siirtyy sekä Riihikoskella oleva 19 hoivapaikan Hoivakoti Riihelä että Karinaisissa oleva 16 asukkaan Palvelukoti Koivukuja. Pöytyän Hoiva Oy:n Hoivakoti Riihelän aloitti toimintansa vuonna 2013. Viime vuoden tammikuussa yritys osti Palvelukoti Koivukujan RaijaMaijalta.

Pöytyän Hoivan väistyvä toimitusjohtaja Teuvo Arvola kertoo osakaskokouksen päätyneen koko osakekannan myyntiin lähinnä siksi, että Riihelä ei täyttynyt odotusten mukaan. Talon asukasmäärä on vaihdellut 12:sta 17:een. Palvelukoti Koivukuja on ollut käytännössä täynnä.

Pöytyän Hoivan työntekijät jatkavat yrityksessä vanhoina työntekijöinä lukuunottamatta Teuvo Arvolaa, joka keskittyy jatkossa sairaankuljetusyritykseensä.
–Työmäärä siellä on lisääntynyt, koska uudessa sopimuksessa meiltä edellytetään 24 tunnin välitöntä lähtövalmiutta seitsemänä päivänä viikossa, hän kertoo.