Pöytyän terveyskeskus päivittää omalääkärikarttaa

0
Pirjo Hiltunen, Leo Gu ja Eija-Liisa Vikström esittelevät Auran alueen uutta omalääkärijakoa.
Pirjo Hiltunen, Leo Gu ja Eija-Liisa Vikström esittelevät  Auran alueen uutta omalääkärijakoa.
Pirjo Hiltunen, Leo Gu ja Eija-Liisa Vikström esittelevät Auran alueen uutta omalääkärijakoa.

AURA, PÖYTYÄ. Pöytyän terveyskeskuksen johtavana lääkärinä on ollut helmikuun alusta lähtien Pirjo Hiltunen. Hiltunen jatkaa edelleen työtään Auran terveysasemalla, mutta työnkuvan muutoksen vuoksi hänen väestövastuualueensa terveyskeskuslääkärinä kutistuu puoleen eli tuhanteen asukkaaseen.

Uutena terveyskeskuslääkärinä kuntayhtymässä on aloittanut Leo Gu. Hänen väestövastuualueensa ydin koostuu osin Risto Puustisen ja osin Pirjo Hiltusen aikaisemmasta väestövastuualueesta

–Siitä, kun väestövastuualueet viimeksi päivitettiin, on kulunut jo aikaa, joten päädyimme tekemään nyt koko kuntayhtymän aluetta koskevan uudistuksen. Sitä ryhdytään soveltamaan maaliskuun alusta, Pirjo Hiltunen kertoo.

Terveyskeskuksen johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström kertoo tiedon uusista vastuualueista tulevan terveyskeskuksen nettisivuille keskiviikkona 25.2..

–Kenenkään ei silti tarvitse ryhtyä itse selvittämään, kuka on hänen uusi omalääkärinsä, vaan ajanvarauksia vastaanottavat hoitajat kyllä selvittävät sen, hän korostaa.

Lue lisää 24.02.2015 lehdestä