Tarvasjoen tonttihintoihin tuntuva korotus

0
Päivärinteen ja Hankaanmäen asuntoalueilta on myymättä yhteensä 21 tonttia.
Päivärinteen ja Hankaanmäen asuntoalueilta on myymättä yhteensä 21 tonttia.
Päivärinteen ja Hankaanmäen asuntoalueilta on myymättä yhteensä 21 tonttia.

LIETO/Tarvasjoki. Lieto nostaa Tarvasjoen tonttihintoja kaavoitus- ja rakennuslautakunnan ja kunnanhallituksen esityksen mukaisesti lähemmäksi Liedon yleistä hintatasoa. Korotus osittain jopa kolminkertaistaa Tarvasjoen tonttien hinnat. Asia vaati Liedon kunnanvaltuustossa neuvottelutauon ja äänestyksen.
Valtuutettu Ismo Saarinen (sd) esitti Matti Föhrin (vas) kannattamana, että tarkistetut tontinluovutusehdot otetaan käyttöön vasta 1.1.2016 lähtien. Äänestyksessä Saarisen esitys hävisi täpärästi äänin 25–22.
Pohjaesityksen kannalla oli tarvasjokelaisista Pekka Saarnivaara ja Simo Tapani. Muut tarvasjokelaiset äänestivät korotuksen lykkäämistä ensi vuoteen.

Lue lisää 27.2.2015 lehdestä