Yksi loukkaantui rattijuopon aiheuttamassa ketjukolarissa

0

AURA. Yksi henkilö loukkaantui ysitiellä Aurassa perjantaiaamulla kymmenen aikaan sattuneessa kolmen auton ketjukolari. Kolarissa osallisena ollutta ajoneuvoyhdistelmän kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Tapahtumaketju sai alkunsa, kun Turun suunnasta tulleen letkan ensimmäisenä ajanut auto lähti kääntymään vasemmalle Karviaistentielle ja toisena jonossa ajanut pakettiauto joutui pysähtymään. Pakettiauton ja siihen kytketyn kompressorin perään pysähtyi henkilöauto, johon jonon viimeisenä tullut ajoneuvoyhdistelmä törmäsi.
Henkilöauto paiskautui törmäyksen voimasta päin pakettiauton perässä ollutta kompressoria. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä ja kompressorin aisa meni pakettiauton takalaidasta sisään.
Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja puhalsi alkometriin 2,5 promillen lukemat.