Ystäväksi kurssin kautta

0

AURA. SPR:n Auran osasto järjestää maaliskuussa maksuttoman, kolme maanantai-iltaa kestävän Ystäväkurssin. Osaston toimitilassa (Turuntie 2)  järjestettävällä kurssilla saa perustiedot Punaisesta Rististä ja vapaaehtoisesta ystävätoiminnasta. Tavoitteena on antaa eväitä vapaaehtoisena ystävänä toimimiseen, herättää ajatuksia ja innostaa mukaan toimintaan.

Mukaan kurssille voi tulla myös Auran ulkopuolelta ja vaikkei olisikaan SPR:n jäsen. Kurssin käyminen ei edellytä sitoutumista SPR:n ystäväpalveluun tai muuhun vapaaehtoistoimintaan.

Kurssin ohjaajana toimiva SPR:n Varsinais-Suomen piirin sosiaalisihteeri Tuija Hongisto kertoo ystävätoimintaan kuuluvan paitsi henkilökohtaista ystävätoimintaa myös esimerkiksi saattajatoimintaa, jossa ystävä lähtee tueksi ja avuksi vaikkapa  kauppa- tai terveyskeskuskäynnille.
Ystäväkurssille voi ilmoittautua 26.2. mennessä joko Tuija Hongistolle osoitteessa https://rednet.punainenristi.fi/node/28672 tai SPR:n Auran osaston puheenjohtaja Terhi Isotalolle 040 506 7153.