Alex Naumille sekanelinpelin SM-pronssia

0

HELSINKI, KOSKI. Alex Naumi nappasi pöytätennisuransa ensimmäinen aikuisten SM-mitalin sunnuntaina Helsingin Ruskeasuolla. Alex pelasi sekanelinpeliä yhdessä MBF:n Pihla Erikssonin kanssa ja sijoittui SM-kilpailuissa hienosti jaetulle kolmannelle sijalle.

Välierässä Alex ja Pihla hävisivät 1–3 Tikkurilan Lauri Laanelle ja Luo Yumolle. Kisan nuorimmalla parilla oli tässäkin ottelunsa mahdollisuutensa, mutta loppuottelupaikka jäi vielä saavuttamatta. Luokan lopulliset voittajat olivat Seinäjoen Pentti Olah ja Porin Elli Rissanen.

Miesten kaksinpelin yllätysmestariksi iski Turun Kaiun Roope Kantola ja naisten paras oli Luo Yomo. Koskelaisista mukana olivat Alexin lisäksi Riku Autio, Veikka Flemming ja Sami Ruohonen, mutta mitalipelit jäivät muilta osin tällä kertaa haaveeksi.

Sama nelikko jatkaa ykkösdivisioonan sarjapelejä kahden viikon kuluttua Hangossa. Jo ensi viikonloppuna Veikka, Alex ja Sami testaavat kuntoaan TOP-12 -kilpailun kolmoskarsinnassa Helsingissä.

 

Juttua on korjattu 3.3. Alkuperäisessä jutussa Pihla Erikssonin etunimeksi oli laitettu toisessa kappaleessa Sonja. Toimitus pahoittelee sekaannusta.