Kertun tupa Tarvasjoen kotiseutuyhdistykselle – katso video

0
Kertun Tupa on Tarvasjoen kotiseutuyhdisrtyksen uusi koti (kuva: Özkan Inhanli)

 

Kertun Tupa on Tarvasjoen kotiseutuyhdisrtyksen uusi koti (kuva: Özkan Inhanli)
Kertun Tupa on Tarvasjoen kotiseutuyhdisrtyksen uusi koti (kuva: Özkan Inhanli)

TARVASJOKI. Aivan Tarvasjoen keskustassa sijaistseva, yli 200 vuotta vanha pieni punainen mökki on testamentattu Tarvasjoen kotiseutuyhdistykselle. Mökin omistaja Kerttu Verho tunnettiin ahkerana ihmisenä, joka pyyteettömästi haravoi ja siivosi Tarvasjoen keskustaa. Kotiseutuyhdistyksellä on mökin kunnostuksessa edessä suuri työ ja talkoolaisia tarvitaankin kipeästi. Kesällä Kertun tuvassa tai sen pihamaalla nähdään ehkä kesäkonsertteja, ehkä myös kesäkahvila.

Heikki Mustamäki kertoo videolla remonttisuunnitelmista

 

Lue lisää 17.3.214 lehdestä