Peura päätti rekka-auton matkanteon

0
Kosken palokunta puhdisti yhdistelmän vetoautosta tielle valuneet nesteet pois. Kuva. Simo Päivärinta.
Kosken palokunta puhdisti yhdistelmän vetoautosta tielle valuneet nesteet pois. Kuva. Simo Päivärinta.
Kosken palokunta puhdisti yhdistelmän vetoautosta tielle valuneet nesteet pois. Kuva. Simo Päivärinta.

KOSKI. Täysperävaunuyhdistelmän vetoauto vaurioitui hinauskuntoon 10-tiellä tiistaiaamuna sattuneessa peurakolarissa. Peura osui vetoauton oikeaan etukulmaan sillä seurauksella, että auton nesteitä valui tielle.
Kolari sattui aamukuudelta Sorvaston risteyksen tuntumassa. Yhdistelmä oli menossa Turun suuntaan, kun peura hyppäsi auton eteen. Yhdistelmän kuorma pysyi rytäkässä kyydissä. Hinausauto kuljetti vaurioituneen vetoauton pois paikalta. Ojanpenkkaan paiskautunut peura menetti törmäyksessä henkensä.