Taru Hockey aloitti karsintasarjan voitolla

0
Hirvilauma voitti Kokemäen Kovan selvin numeroin, mutta peli oli tasaisempi kuin numeroista voisi päätellä. Varsinkin toisessa erässä maalivahti Joni Lahti sai tehdä hartiavoimin töitä pitääkseen Hirvilauman kasassa.(kuva: Markku Pönni)

TARVASJOKI. Taru Hockey aloitti toisen divisioonan karsintasarjan voittamalla Kokemäen Kova Väen maalein 9–5. Numerot olivat selvät, mutta voitto ei tullut helposti.
Varsinkin toisessa erässä isäntäjoukkue oli todellisissa vaikeuksissa. Hirvilauman piti pelissä maalivahti Joni Lahti, joka torjui erän aikana 22 kertaa, vastustajan virkaveljelle torjuntoja kertyi erässä neljä.
Tällä kertaa onni suosi kotijoukkuetta, sillä vaikean toisen erän päätteeksi tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen johtaessa 4–3.
Suuri apu kotijoukkueelle oli runsaslukuisesta yleisöstä, joka piti hallissa yllä hyvää tunnelmaa.