Taru Hockey lähtee altavastaajana karsintasarjaan

0
KK-V oli kovempi kotonaan ja löi Taru Hockeyn lukemin 5–4. Joukkueet kohtaavat uudestaan lauantaina. Kuva: Markku Pönni
KK-V oli kovempi kotonaan ja löi Taru Hockeyn lukemin 5–4. Joukkueet kohtaavat uudestaan lauantaina. Kuva: Markku Pönni
KK-V oli kovempi kotonaan ja löi Taru Hockeyn lukemin 5–4. Joukkueet kohtaavat uudestaan lauantaina. Kuva: Markku Pönni

KOKEMÄKI, TARVASJOKI. Taru Hockeyn viimeinen runkosarjaottelu päättyi niukkaan 4–5 vierastappioon Kokemäen Kova-Väen (KK-V) vieraana. Runkosarjan kahden karsintaotteluihin matkaavan joukkueen ottelu ratkesi kotijoukkueen parempaan viimeistelyyn ja tiiviimpään joukkuepeliin.

Hirvilauman oli tyytyminen nollaan pisteeseen ensimmäistä kertaa runkosarjan aikana. Kauaa revanssia ei kuitenkaan tarvitse odottaa, sillä KK-V saapuu Tarvasjoelle karsintasarjan ensimmäiseen otteluun lauantaina. Karsintasarjan kaksi parasta pelaavat ensi kaudella Länsirannikon 2. divisioonaa

Taru Hockey kohtaa Kokemäen Kova-Väen Tarvasjoen Tiileri-areenalla lauantaina 7.3. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lue lisää 06.03.2015 lehdestä