Turun kaupunginteatterin Carola tulee Marttilaan

0
Kirsi Tarvainen tulkitsee Carolan kappaleita intensiivisesti. Kuva: Robert Seger
Kirsi Tarvainen tulkitsee Carolan kappaleita intensiivisesti. Kuva: Robert Seger
Kirsi Tarvainen tulkitsee Carolan kappaleita intensiivisesti. Kuva: Robert Seger

MARTTILA/Ollila. Turun kaupunginteatteri vierailee Marttilassa 21. maaliskuuta, kun Marttilan Nuorisoseura tuo Nuorisoseurantalon lavalle Carola Maailmannainen -musiikkiteatteriesityksen.

Kaupunginteatteri on esittänyt Carola Maailmannainen esitystä viime vuoden huhtikuusta alkaen kaupunginteatterissa ja Turun Linnateatterissa täysille katsomoille. Nyt maaliskuun aikana esitys vierailee Helsingissä, Lahdessa, Uudessakaupungissa, Paraisilla ja Marttilassa.

Mikko Koivusalon kirjoittaman teatterillisen lauluillan teemana on legendaarinen laulajatar Carola Standertskjöld, joka tuli tunnetuksi loistavana jazzlaulajana mutta myös iskelmätähtenä. Illan tähti, Turun kaupunginteatterin näyttelijä ja laulaja Kirsi Tarvainen ei esitä Carolaa vaan tämän kappaleita omana itsenään.

–Kikka on hänkin tummaääninen ja koska hänellä on tarvittava kantti tarttua näihin lauluihin omana itsenään, pääsimme saman tien irti näköispatsasajatuksista. Esityksestä tuli kahden laulajan kohtaaminen, teatteriesityksen ohjaaja ja kapellimestari Koivusalo sanoo.

Lippuja esitykseen myydään ennakkoon Marttilan kirjastossa sekä Paavo ja Jouko Nurmen kaupassa. Lippuja myy ennakkoon myös www.fiftyrecords.com -nettikauppa.

Carola Maailmannainen Marttilan Nuorisoseurantalolla 21.3. kello 19.