Yläneen Kirin tytöille futsalin piirinmestaruus

0
Voittajien kelpaa hymyillä. Marjo Mäkilä (vas.), Laura Kavander, Sofia Hakala, Elisa Alakoski, Milla Salmi, Nelli Aaltonen ja Vilma Reunanen saivat kirkkaimmat mitalit. Takana joukkueen valmentaja Kimmo Reunanen. Kuva: Antti Mäkilä.
Voittajien kelpaa hymyillä. Marjo Mäkilä (vas.), Laura Kavander, Sofia Hakala, Elisa Alakoski, Milla Salmi, Nelli Aaltonen ja Vilma Reunanen saivat kirkkaimmat mitalit. Takana joukkueen valmentaja Kimmo Reunanen. Kuva: Antti Mäkilä.
Voittajien kelpaa hymyillä. Marjo Mäkilä (vas.), Laura Kavander, Sofia Hakala, Elisa Alakoski, Milla Salmi, Nelli Aaltonen ja Vilma Reunanen saivat kirkkaimmat mitalit. Takana joukkueen valmentaja Kimmo Reunanen. Kuva: Antti Mäkilä.

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Kirin 2002–2003 syntyneiden tyttöjen joukkue on vastaanottanut piirinmestaruuspokaalin futsalin 02-syntyneiden sarjassa. Saavutus on Yläneen Kirille ensimmäinen piirinmestaruus futsalissa.

Futsal-sarja muodostui kaksinkertaisesta sarjasta, jossa jokaiselle joukkueelle tuli yhteensä kymmenen ottelua. Kirin tytöt voittivat otteluistaan seitsemän ja hävisivät vain yhden.

Joukkueen maaliero oli paljon puhuva 30–3. Ilman vakituista maalivahtia pelannut joukkue päästi kymmenessä ottelussa ainoastaan kolme maalia omiin. Joukkueen puolustus olikin kapteenin ja taisteluhengen ruumiillistuman Nelli Aaltosen johdolla täyttä rautaa. Hyökkäyksessä Vilma Reunanen voitti ylivoimaisesti koko sarjan maalikuninkuuden 18 osumalla. Heidän lisäkseen Kirin menestysjoukkueessa pelasivat Sofia Hakala, Milla Salmi, Laura Kavander ja Elisa Alakoski.

Kirin tyttöjä on valmentanut joukkueen perustamisesta lähtien Kimmo Reunanen.

Lue lisää 20.03.2015 lehdestä