Auralainen Jymy-jäätelö pääsi elintarvikekisan finaaliin

0

AURA. Aurassa valmistettava Suomisen Maito Oy:n Jymy-luomujäätelö on ehdolla Vuoden suomalaiseksi elintarvikkeeksi. Finaalissa kisaa viisi suomalaista elintarviketta. Kilpailun voittaja ratkaistaan huhtikuun 17. päivään saakka kestävällä yleisöäänestyksellä.

Vuoden suomalainen elintarvike 2015 -kisan esikarsintaraadin puheenjohtaja Sara La Fountain luonnehtii finaaliin valittuja tuotteita ruokailun trendien ytimessä oleviksi.

–Niissä yhdistyvät hyvinvointi ja nautinto. Lisäksi ne tuntuvat kotoisilta ja niissä on helposti lähestyttäviä arvoja, hän  summaa.

Kisan tuomaristo arvioi tämän ensimmäisen suomalaisen luomujäätelön raaka-aineita erinomaisiksi ja  vaniljaista makua perinteiseksi ja täyteläiseksi. Myös mustapohjainen jäätelöpakkaus saa kehuja nykyaikaisuudestaan.

Yleisöäänestykseen voi osallistua internetissä osoitteessa www.maistasuomi.fi/fi/vuodenelintarvike.