TarU:n E-junnuille Länsirannikon mestaruus

0
TarU:n ja SoPan välinen ottelu oli tiukka ja tasainen. Kuva: Eveliina Pousar-Jokinen
TarU:n ja SoPan välinen ottelu oli tiukka ja tasainen. Kuva: Eveliina Pousar-Jokinen
TarU:n ja SoPan välinen ottelu oli tiukka ja tasainen. Kuva: Eveliina Pousar-Jokinen

LIETO/Tarvasjoki, Somero. TarU Hockeyn E1-joukkue voitti Länsirannikon mestaruuden pääsiäisen alla pelatussa tiukassa ottelussa Somerolla. TarU vei voiton 2–4 lukemin ennätysmäisen yleisön jännittäessä katsomossa. TarU:n ja Someron Pallon välisessä ottelussa omiaan oli kannustamassa yhteensä lähes 300 katsojaa.

TarU:n E-juniorit raivasivat tiensä AA-sarjan finaaliin sijoittumalla ensin kolmanneksi loppusarjassa, josta mitalipeleihin lähti neljä parasta joukkuetta. Semifinaalissa TarU päihitti Laitilan Jyskeen lukemin 1–3. Jyske sijoittui lopulta neljänneksi Naantalin VG:n viedessä pronssimitalit.

TarU:n vastuuvalmentaja Mikko Jokinen luonnehtii kautta nousujohteiseksi.

–Viimeisissä peleissä joukkuepelaaminen korostui, Jokinen toteaa ja iloitsee mitalipelien tuoneen onnistumisia useille eri pelaajille.

Joukkuetta Jokinen luonnehtii tasaisen hyväksi ja innokkaaksi. Myös finaalipeli oli Jokisen mukaan tasainen ja siisti. Jäähyjä puhallettiin kummallekin joukkueelle vain kaksi.

–Torjunnatkin menivät tasan, mutta me lopulta onnistuimme paremmin.

Pelin alussa maaleja tehtiin vuorotahtiin. Voittomaalin TarU teki toisen erän alussa, mihin SoPa ei enää pystynyt vastaamaan. Kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppuaTarU viimeisteli pelin loppulukemiksi 2–4.

 

Lue lisää 8.4.2015 lehdestä