Tero ja Agneta kisaavat TV-sarjassa grillimestaruudesta

0
Tero tietää jo valmiiksi, että Agnetan grillistä ottama suklaakakku on melkoinen herkku.
Tero tietää jo valmiiksi, että Agnetan grillistä ottama suklaakakku on melkoinen herkku.
Tero tietää jo valmiiksi, että Agnetan grillistä ottama suklaakakku on melkoinen herkku.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjokelaiset Tero Troberg ja Agneta Stigzelius-Troberg ovat mukana keskiviikkoiltana MTV3-kanavalla alkavassa Grillikuume-kisassa. Sarjan kymmenessä jaksossa selvitetään monenlaisten grillaushaasteiden kautta, kenestä tulee Suomen paras grillaaja 2015.

Terolle ja Agnetalle grillaus on jokapäiväistä ja ympärivuotista toimintaa, joten ainakaan kokemuksen puute ei estä kisassa menestymistä.

Myyjänä työskentelevällä Agnetalla on kokkikoulutus. Siinä, missä hänen vahvuutensa on varsinainen ruuanvalmistus, Tero taas tuntuu tietävän liki kaiken mahdollisen erityyppisistä grilleistä. Niiden myynti onkin ollut hänen työnään viimeiset kymmenen vuotta.

Rautakaupassa työskentelevästä Terosta tuli grillimyyjä alunperin hiukan sattumalta, mutta alan koulutuksen myötä hän sai todellisen grilliherätyksen. Nyt pariskunnalla on yhteensä 11 grilliä, joista yhdeksän on kotona ja kaksi mökillä.

 

Tero Troberg ja Agneta Stigzelius-Troberg nähdään Grillikuume-sarjan avausjaksossa MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.4. klo 20.05.

 

Lue lisää 21.04.2015 lehdestä