Amazing Auranmaa kisaillaan lauantaina

0

AURA. Heti ensimmäisellä kerralla Suomen suurimmaksi autosuunnistustapahtumaksi pompannut Amazing Auranmaan on taas ovella. Auranmaan Nuorkauppakamarin ja Kyrön Seudun Urheiluautoilijoiden yhteistuumin järjestämä leikkimielinen kisa oheistapahtumineen käydään lauantaina. Kisakeskuksena toimii Auran Nuortentalon paikoitusalue.

–Viime keväänä mukana oli lähes 60 autokuntaa. Ilmoittautumisia on jo tullut runsaasti, mutta vielä mahtuu muutama mukaan ennakkoilmoittautumisjärjestyksessä, kertoo Riikka Peippo Auranmaan Nuorkauppakamarista.

Sarjoja on kaksi, helpompi reitti ensikertalaisille sekä vaativampi toisen vuoden konkareille, lajin harrastajille ja yllytyshulluille. Joka tapauksessa parhaat palkitaan ja kaikki autokunnat saavat matkalle mukaan tuotekassin.

–Tapahtuma on yksi hauska keino tehdä Auranmaata tunnetuksi. Viime vuonna saimme Suomen Nuorkauppakamarin alueellisen kunniamaininnan parhaasta projektista.

 Amazing Auranmaa lauantaina 16.5. Auran Nuortentalolla klo 11–15. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.jcauranmaa.com/amazing.