Auran Salen olutvarkaat paljastuivat Alastaron tuhopolttajiksi

0

AURA, LOIMAA/Alastaro. Loimaan poliisin tutkinnassa on paljastunut, että Alastarolla 27. huhtikuuta sattuneella tuhopoltolla ja Auran Salessa varhain saman päivän aamuyönä tapahtuneella olutvarkaudella on samat tekijät.

Loimaan poliisi tutkii Alastarolla tapahtunutta omakotitalon paloa tuhotyönä. Varhain aamulla alkanut palo tuhosi tuolloin hirsirunkoisen ja puuverhoillun talon täysin. Talon asukas ei ollut tapahtumahetkellä kotona. Rikoksen johdosta poliisi otti kiinni ja kuulusteli useita eri henkilöitä.

Poliisin esitutkinnassa tähän mennessä saatujen tietojen perusteella tekoon epäillään syyllistyneen kahden vieraspaikkakuntalaista miehen. Noin 40-vuotiaat miehet olivat käräjäoikeuden päätöksellä vangittuina, mutta tutkinnan edistyttyä heidät on myöhemmin vapautettu.

Poliisi epäilee teon motiiviksi kostoa. Asia etenee syyteharkintaan lähiviikkoina.

Samojen miesten epäillään murtautuneen paloa edeltävänä yönä Auran Saleen. Liikkeeseen tunkeuduttiin ajamalla henkilöautolla päin liikkeen ulko-ovia. Saalikseen miehet saivat olutta.