Inkkareita Kirkonkulmalla

0
Pihalla esitetty intiaanilaulu johdatti juhlijat päiväkodin kevään teemaan.
Pihalla esitetty intiaanilaulu johdatti juhlijat päiväkodin kevään teemaan.
Pihalla esitetty intiaanilaulu johdatti juhlijat päiväkodin kevään teemaan.

AURA. Ahneille rosvoille olisi keskiviikkoiltana käynyt köpelösti päiväkoti Touhutaskun pihassa.

” Ei saanut valkoihoinen koskaan kultiaan. Sen heimo punasulkainen esti taidollaan”, lauloivat  päiväkodin Touhukkaat Tiukusten rytmiryhmän säestyksellä samalla, kun ryhmän pienimmät eli Tiitiäiset ratsastivat sulkapäähineet päässään  hurjasti keppihevosillaan. Toki siinä jo hurjimmankin rosvon puntti olisi  tutissut, vaikka tomahawkit ja nuolet olikin tällä kertaa jätetty pois.

Yksityinen päiväkoti on nyt toiminut Kirkonkulman koulun lähellä jo kymmenen kautta. Taaperoina taloon tulleista osa on siellä aamu- tai iltapäivähoidossa vielä ensimmäiset kouluvuotensakin, joten ei ole ihme, jos kevätjuhlassa nähdään myös haikeita eron kyyneleitä.

 

Lue lisää 22.05.2015 lehdestä