Joni Lehtonen bodasi junioreiden SM-hopeaa

0
Kehonrakentajan hauikset saavat kyytiä. Loimaalla asuva Joni Lehtonen treenaa toisinaan myös Auran SunSalilla.
Kehonrakentajan hauikset saavat kyytiä. Loimaalla asuva Joni Lehtonen treenaa toisinaan myös Auran SunSalilla.
Kehonrakentajan hauikset saavat kyytiä. Loimaalla asuva Joni Lehtonen treenaa toisinaan myös Auran SunSalilla.

LOIMAA, PÖYTYÄ/Kyrö. Kyröläissyntyinen Joni Lehtonen, 22, on tiukalla treenillä muokannut kroppansa niin lihaksikkaaseen ja timmiin kuntoon, että hän pokkasi äskettäin kehonrakennuksen SM-kisoissa juniorisarjan, alle 23-vuotiaiden, hopeamitalin.

Kisa oli Lehtosen ensimmäinen, joten juuri paremmin ei olisi voinut mennä. Helsingin kulttuuritalolla käydyssä Classic Bodybuilding -kisassa kilpaili Lehtosen kanssa samassa sarjassa 18 kehonrakentajaa, joista kuusi eteni finaaliin.

–Lihakseni kehittyvät tasaisesti. Se on yksi vahvuuksistani eli pientä lahjakkuutta ja lajiin sopivia ominaisuuksia tarvitaan. Parannettavaa jäi vielä muun muassa poseerauksessa, mutta yllättävän hyvin kokonaisuus meni. Lavalla etukäteisjännityskin raukesi.

Loimaalaista Team Tzemppiä edustava Lehtonen on jo asettanut tähtäyksen seuraaviin kisoihin. Lahdessa järjestetään lokakuussa karsinnat, joiden voittaja lähtee edustamaan Suomea lajin MM-kisoihin Italiaan. Syyskoitoksia edeltävä dieetti alkaa kesällä.

Lue lisää 12.05.2015 lehdestä