Lieto avaa lapsiperheille Helppis-virtuaalitalon

0

LIETO. Liedon kunta avaa MLL yhteistyökumppaninaan lapsiperheiden palvelut kokoavan Helppis-virtuaalitalon nettiin. Toukokuun 20. päivänä avattavasta Helppiksestä löytyy helposti ja laaja-alaisesti erilaisia virikkeitä ja vastauksia lapsiperheitä koskeviin kysymyksiin.
Virtuaalitalo on rakennettu yhdistämällä Liedon sosiaali- ja terveystoimen sekä sivistystoimen voimavarat. Helppistä rakennettaessa on huomioitu myös muut lapsiperheille palveluja tarjoavat tahot.
Helppis-taloon on koottu niitä palveluja, joiden piirissä voi tavata ystäviä ja harrastaa sekä puhua turvallisesti asioista tai jotka painavat mieltä. Helppis-talo myös ohjaa Lieto-opiston tarjoamiin harrastuksiin, kertoo seurojen liikuntalajeista, yhdistysten vaihtoehdoista, koulujen tukimuodoista, terveys- ja perhepalveluista sekä seurakunnan toiminnasta.
Helppis-talon logo tulee kunnan etusivulle ja sitä klikkaamalla pääsee etenemään varsinaisille sivuille. Avajaispäivänä kunta järjestää kaksi avausseminaaria, joista kello 16–18 pidettävä on avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaari pidetään Liedon lukion auditoriossa.