Päätöksenteko Hankaanmäen leikkikentästä monimutkaistuu

0

LIETO/Tarvasjoki. Päätöksenteko Tarvasjoen Hankaanmäen leikkikentän kohtalosta monimutkaistuu.
Teknisen lautakunnan päätös leikkikentän lakkautuksesta laitettiin jo kertaalleen jäihin asukkaiden vastustuksesta ja lupauksesta ottaa leikkikenttä hoitoonsa. Tiistaiseen lautakunnan kokoukseen kaavoitusjohtaja toi esityksen leikkikentän säilyttämisestä ja varustamisesta yhdistysten kanssa. Lautakunta päätti äänestyksen jälkeen äänin  6–3 palauttaa leikkikenttäasian uudelleen valmisteluun. Kunnanjohtaja Esko Poikelan mukaan kunnanhallitus tulee käyttämään otto-oikeuttaan lautakunnan päätökseen.
Kokouksessa esittelijänä toimineen johtavan rakennustarkastajan Ari Blomroosin näkemys on, että leikkikenttä tullaan kunnostamaan. Blomroosin mukaan lautakunta haluaa lisäselvitystä ja tarkempaa suunnitelmaa kustannuksista, asukkaiden roolista ja kunnossapidon vastuunjaosta.