Pesäpallon superviikonloppu tuo vipinää Kumilaan

0
Superviikonlopun aikana Kumilassa pelataan kaksi miesten Ykköspesisottelua ja kaksi naisten Suomensarjaottelua.
Superviikonlopun aikana Kumilassa pelataan kaksi miesten Ykköspesisottelua ja kaksi naisten Suomensarjaottelua.
Superviikonlopun aikana Kumilassa pelataan kaksi miesten Ykköspesisottelua ja kaksi naisten Suomensarjaottelua.

PÖYTYÄ. Pöytyän pesäpallomiesten ja -naisten kauden kotiavaukset pelataan lauantaina ohjelmallisissa markkinatunnelmissa. Ennen naisten peliä vihitään uudistuneen Kymppi-Katto Areenan sähköinen tulostaulu käyttöön ja otteluiden välissä on muun muassa lihakeittotarjoilua, tuotemyyntiä, arpajaiset sekä vipvierastilaisuus.
–Keittoa on tarjolla 300 ensimmäiselle lipun ostaneelle, pesäpallojaoston puheenjohtaja Paavo Kallio kertoo ja kehottaa väkeä saapumaan paikalle ruuhkien välttämiseksi puolta tuntia ennen pelien alkua.
Sekä miehillä että naisilla on kotipelit myös sunnuntaina. Naiset kohtaavat lauantaina Ilmajoen Kisailijat ja sunnuntaina Seinäjoen Mailajussit. Miehet kohtaavat Kempeleen Kirin lauantaina ja sunnuntaina vastaan asettuu Ylivieskan Kuula.

Lauantaina 23.5. kello 11 Pöytyän naiset vs. Ilmajoki ja kello 16 Pöytyän miehet vs. Kempeleen Kiri. Sunnuntaina 24.5. kello 12 Pöytyän naiset vs. Seinäjoki ja kello 17 Pöytyän miehet vs. Ylivieska.

Lue lisää 22.5.2015 lehdestä