Röyhkeitä lompakkovarkaita liikkeellä Loimaalla

0

LOIMAA/Mellilä. Loimaan poliisi varoittaa alueella liikkeellä olevista röyhkeistä lompakkovarkaista. Loimaalla tapahtui lauantai-iltapäivällä puolen tunnin välein kaksi lompakkovarkautta, joissa uhreiksi joutui kaksi vanhusta. Toinen varkauksista tapahtui Satakunnantiellä ja toinen Melliläntiellä.

Tekijöinä olleet naiset esittelivät vanhuksille koruja aggressiivisesti ja tunkivat samalla kätensä väkisin uhrien taskuun ja laukkuun. Samojen henkilöiden epäillään syyllistyneen kumpaankin tekoon.

Naiset puhuivat vierasta kieltä ja he olivat liikkeellä tummalla pystyperäisellä henkilöautolla, jossa on keltainen rekisterikilpi. Poliisi on saanut selville, että auto on Romanian kilvissä ja sen rekisteritunnus on W642ONP. Naiset olivat noin 20–30-vuotiaita, noin 160 senttiä pitkiä, tummahiuksisia ja pukeutuneina hameeseen ja huiviin.

Tietoja tekijöiden tai auton liikkeistä voi ilmoittaa Loimaan poliisipäivystykseen numeroon 0295 417 336.