Sotkijat iskivät sotaveteraanien paperinkeräyslavoille

0
Kananmunankuoria, nakkeja, suodatinpusseja kahvinporoineen... Minkä sortin sivistyksellä nämä voi sekoittaa kierrätyspaperiin?
Kananmunankuoria, nakkeja, suodatinpusseja kahvinporoineen... Minkä sortin sivistyksellä nämä voi sekoittaa  kierrätyspaperiin?
Kananmunankuoria, nakkeja, suodatinpusseja kahvinporoineen… Minkä sortin sivistyksellä nämä voi sekoittaa kierrätyspaperiin?

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön Seudun sotaveteraanien paperinkeräyslavoille on tuotu kotitalousjätettä sisältäviä muovipusseja. Muun muassa Huitinperäntien ja Pätkätien risteyksessä olevan kierrätyspaikan paperinkeräyslavalle on heitetty muovikasseja, joissa on muun muassa pilaantuneita elintarvikkeita, säilyketölkkejä ja muovia.

Kyrön seudun sotaveteraanien puheenjohtaja Jari Järvelä ihmettelee ihmisten moraalia. Hän on käynyt itsekin korjaamassa monta jätepussia paperinkeräyslavoilta. Veteraaneille kyseessä on kaikkea muuta kuin pieni kiusa, sillä jos lavojen sisältö ei kelpaa paperinkeräykseen, veteraanit voivat  menettää keräyksestä tehdyn sopimuksen.

–Keräyksen tuotolla on maksettu käytännössä kaikille Kyrön seudun sotaveteraaneille yksi veteraanikuntoutusjakso vuodessa. Kyseessä ei  siis ole mikään pikkuraha, Järvelä toteaa.