Seitsemän sortin yrittäjät tuovat elämää Marttilan keskustaan

0
Aila Kujanpää, Raija Kuoksa, Anna-Maija Virtanen, Henna Karjalainen, Hanne Kankare, Sari Kullanmäki ja Mikko Laaksonen tuuppaavat kaikki vauhtia Marttilan keskustan elinkeinoelämään. Sarin tytär Venla kannustaa kaikkia.
Aila Kujanpää, Raija Kuoksa, Anna-Maija Virtanen, Henna Karjalainen, Hanne Kankare, Sari Kullanmäki ja Mikko Laaksonen tuuppaavat kaikki vauhtia Marttilan keskustan elinkeinoelämään. Sarin tytär Venla kannustaa kaikkia.
Aila Kujanpää, Raija Kuoksa, Anna-Maija Virtanen, Henna Karjalainen, Hanne Kankare, Sari Kullanmäki ja Mikko Laaksonen tuuppaavat kaikki vauhtia Marttilan keskustan elinkeinoelämään. Sarin tytär Venla kannustaa kaikkia.

MARTTILA. Marttilan keskustassa olevat, aikanaan pankkia ja poliisia varten rakennetut tilat viettivät pitkään hiljaiseloa, mutta keväästä alkaen tilanne on muuttunut. Pääkeskuksessa jo vuosia työskennelleet kampaaja ja hieroja ovat saaneet entiselle poliisiasemalla kumppanikseen viisi muuta yritystä.

–Hienoa, että parkkipaikastakin taas näkee, että täällä on elämää, iloitsee Parturi-Kampaamo Anna-Maijan omistaja Anna-Maija Virtanen.

Pääkeskuksessa on edelleen avaraa, sillä hierojan ja parturi-kampaajan lisäksi siellä on vain metsänhoitoyhdistyksen toimisto, mutta entisen poliisiaseman siivessä on vilkasta.

Poliisiaseman tilat ovat täyttyneet tämän vuoden aikana hyvää tahtia. Valokuvaaja Hanne Kankare avasi oman toimistonsa siellä viime helmikuussa. Rakennustoimisto Laaksosen Mikko Laaksonen ja Jetta-taloja  sekä sisustustarvikkeita ja sisustussuunnittelupalveluja myyvä Sari Kullanmäki avasivat yhteisen toimitilansa maaliskuussa ja myös kosmetologi Henna Karjalainen aloitti talossa silloin itsenäisenä yrittäjänä.

Kesäkuun alussa Aila Kujanpää toi taloon Härkätien kahvilan. Lounaskahvila toimii talon sydämenä.

Lue lisää 30.06.2015 lehdestä