Terveyskeskusten kesäsulut alkavat

0

AURANMAA. Terveyskeskukset sulkevat oviaan loma-ajaksi. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden piiriin kuuluvat voivat kesällä kääntyä lääkärin vastaanotto-, laboratorio- ja terveydenhoitajan palveluissa Liedon pääterveysaseman puoleen. Liedon pääterveysasema toimii kesän ajan normaalisti.

Liedon asema on jo sulkenut ovensa ja on kiinni 16.8. asti. Tarvasjoella ja Marttilassa terveyskeskukset sulkeutuvat ensi maanantaista alkaen. Tarvasjoella kesäsulku kestää elokuun toiseen päivään, kun taas Marttilassa ovet ovat kiinni 19. heinäkuuta saakka. Koskella terveyskeskus on suljettuna 29.6.–2.8.

Kiireellisissä tilanteissa voi ottaa arkisin yhteyttä Liedon päivystykseen. Muuten hoidosta vastaa Turun yhteispäivystys. Koskelaiset ja marttilalaiset voivat kiireellisissä tilanteissa kääntyä Loimaan aluesairaalan ensiapupoliklinikankin puoleen.

Pöytyän kansanterveysyhtymän Auran, Kyrön ja Yläneen terveysasemat ovat suljettuina 22.6.–26.7. Muiden terveysasemien ollessa suljettuina Pöytyän kansanterveysyhtymän piiriin asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Riihikosken terveysasemaan.

Juhannuksesta alkaen oripääläiset ja melliläläiset saavat terveyspalveluita Loimaan pääterveysasemalta. Sivutoimipisteiden terveysasemat avautuvat jälleen 10. elokuuta.