Turvekasa paloi Mellilässä

0
Palo sai alkunsa tuleen syttyneestä työkoneesta. Kuva: Simo Päivärinta
Palo sai alkunsa tuleen syttyneestä työkoneesta. Kuva: Simo Päivärinta
Palo sai alkunsa tuleen syttyneestä työkoneesta. Kuva: Simo Päivärinta

LOIMAA/Mellilä. Mellilän Tuiskuntien varrella oleva Loimaan Turve ja Humuksen noin 500 neliömetrin laajuinen ja noin viisi metriä korkea turvekasa syttyi tuleen perjantai-iltana kello 18:n tienoilla. Palo sai alkunsa tuleen syttyneestä kauhakuormaajasta, joka paloi käyttökelvottomaksi.

Koska kasan lähellä oli useita rakennuksia, paikalle kutsuttiin alussa runsaasti pelastustoimen yksiköitä lähikunnista ja vesihuoltoyksiköitä Turkua myöten. Osa näistä hälytyksistä peruttiin, koska palo saatiin nopeasti rajattua. Turvekasan levitys ja kastelu kesti noin kolme tuntia.