Yläneellä riittää säpinää koko viikoksi

0
Viime kesänä Wanhat menopelit -kulkueessa huristeltiin tähän tyyliin. Ensi lauantaina Yläneellä nähdään jälleen mielenkiintoisia kulkupelejä. Kuva: AVL:n arkisto/Kiti Salonen
Viime kesänä Wanhat menopelit -kulkueessa huristeltiin tähän tyyliin. Ensi lauantaina Yläneellä nähdään jälleen mielenkiintoisia kulkupelejä. Kuva: AVL:n arkisto/Kiti Salonen
Viime kesänä Wanhat menopelit -kulkueessa huristeltiin tähän tyyliin. Ensi lauantaina Yläneellä nähdään jälleen mielenkiintoisia kulkupelejä. Kuva: AVL:n arkisto/Kiti Salonen

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Säpinät jatkuvat tiiviinä koko viikon. Kunnanviraston Yläneen toimipisteessä on keskiviikkona kello 12–18 avoimet ovat ja kahvitarjoilu. Siellä avautuu tuolloin myös lauantaihin saakka avoinna oleva Eläkeliiton Yläneen yhdistyksen Kiireestä kantapäähän -näyttely, jossa esitellään eri aikakausien pukeutumiskulttuuria. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina  kello 9–15 sekä lauantaina kello 9–14.

Kotiseutumuseon Kastemekko-näyttelyyn voi tutustua tiistaista perjantaihin kello 12–17. Museo on avoinna myös ensi sunnuntaina kello 11–17, jolloin siellä järjestetään Taidokkaasti käsin -ryhmän Helyjä ja heinäseipäitä -myyntinäyttelyn avajaiset.

Varsinaisena säpinälauantaina Yläneen torilla on tarjolla monenlaista myytävää ja hauskaa kello 9:n ja 14 välillä. Tapahtuman juontaa Jari Helmisaari. Perinteinen Wanhat kulkupelit kulkue lähtee lauantaina torilta kello 12. Luvassa on mielenkiintoisia kulkupelejä traktoreista kaksipyöräisiin.

Lue lisää 23.06.2015 lehdestä