Kristityt motoristit ajavat Auraan

0
Gospel Ridersin motoristit suuntaavat tänään keulat kohti Auraa.
Gospel Ridersin motoristit suuntaavat tänään keulat kohti Auraa.
Gospel Ridersin motoristit suuntaavat tänään keulat kohti Auraa.

AURA.Yhteiskristillinen motoristikiertue Gospel Riders vierailee tänään perjantaina illalla Aurassa. Kerholaisten moottoripyöriin voi tutustua ja motoristien kanssa voi keskustella Auran torilla. Lisäksi illan aikana kuullaan helsinkiläisen bändin Kuningaskalastajat musisointia.
–Kristillisiin arvoihin nojautuvaan motoristiryhmään, joka ajaa Auraan, kuuluu 10-12 henkilöä. He ovat taustoiltaan hyvin erilaisia ihmisiä. Suomessa kiertää samaan aikaan neljä tällaista ryhmää eri paikkakunnilla, kertoo Seija Lampinen Auran Helluntaiseurakunnasta.
Tapahtuman teema on ”Vaihda kaistaa”. Vapaan keskustelun lisäksi ”talo tarjoaa” grillimakkaraa ja kahvit kaikille kävijöille. Jos sää on sateinen, niin helluntaiseurakunnan sali on käytettävissä. Gospel Riders -tapahtuma järjestetään Aurassa nyt kolmatta kertaa.

Tapahtuma alkaa klo 19.30.

Lue lisää 24.7.2015 lehdestä